עוגת בננות ושוקולד
עוגה בחושה בקערה אחת, פשוטה טעימה, במתיקות מאוזנת.
תבנית בגודל: אורך 24 ס"מ, רוחב 8 ס"מ, גובה 7
למצרכים:
לעוגה
4 בננות בינוניות
3 ביצים בטמפרטורת החדר
90 גרם שמן קנולה
100 גרם סוכר
200 גרם קמח
40 גרם אבקת קקאו
5 גרם אבקת אפייה
5 גרם אבקת סודה
2 גרם מלח
כף מחית וניל
150 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערה טורפים יחד היטב ביצים ושמן. מוסיפים את הסוכר וטורפים. מועכים את הבננות למחית באמצעות מזלג, מוסיפים לקערה וטורפים היטב. מוסיפים מחית וניל, קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, ומערבבים רק עד לאחידות. מוסיפים שוקולד ומערבבים רק עד לאיחוד. מעבירים לתבנית משומנת או תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כ-45-50 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
תהנו....
Kommentare