עוגת שמרים מדהימה


עוגת שמרים מדהימה וטעימה כל כך שלא תצליחו להפסיק לאכול ממנה.

4 תבניות אינגליש קייק

מצרכים:

לבצק

1 ק"ג קמח

2 ביצים

200 גרם חמאה

חצי כוס סוכר

2 כפות שמרים יבשים

530 מ"ל חלב

למלית

ממרח שוקולד נוטלה

קנמון, סוכר וחמאה

סירופ סוכר (לא חובה)

1 כוס סוכר

1 כוס מים

כפית מחית וניל

אופן ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו לישה: קמח, שמרים, סוכר, מלח, חלב וביצים.

מוסיפים את החמאה ומעבדים כעשר דקות. מעבירים לקערה משומנת, עוטפים היטב את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים בטמפרטורת החדר עד להכפלת הנפח. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומחלקים אותו ל-6 חלקים.

בעזרת מערוך מרדדים כל חלק למלבן דק ככל האפשר. מורחים על הבצק שוקולד נוטלה, מגלגלים לרולדה, חותכים לגלילים. מעבירים את הגלילים במרווחים לתבנית אפייה משומנת (לא לדחוס) ומתפיחים שוב עד להכפלת הנפח.

מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים את העוגות עד להזהבה יפה.

מכינים סירופ סוכר: מרתיחים יחד מים, סוכר ומחית וניל. כשהמאפה יוצא מהתנור, מומלץ למרוח אותו בסירופ סוכר (לא חובה).


0 צפיות

 052-7278278

קמיליה קייטרינג וקונדיטורית בוטיק: