• Admin

גרנולה


מתכון מעולה וקל להכנה.

השוס הוא שהוא ללא תוספת סוכר וגם טבעוני!

מצרכים

500 גרם שיבולת שועל עבה

100 גרם שומשום

100 גרם גרעיני חמניה

50 גרם אגוזי לוז

50 גרם שוקולד מריר 70%

50 גרם צימוקים/חמוציות

50 גרם שבבי קוקוס מקורמל

30 גרם שבבי פטל מיובש

160 גרם (1/2 כוס) סילאן 100% תמרים, ללא תוספת סוכר

50 גרם (1/4 כוס) שמן

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 170 מעלות.

בקערה מערבבים יחד שיבולת שועל, גרעינים, שומשום ואגוזי לוז.

מוסיפים לקערה את השמן ואת הסילאן ומערבבים היטב עד לכיסוי מלא של כל הרכיבים בקערה.

מעבירים לתבנית אפייה גדולה שרופדה בנייר אפייה וקולים כ- 25 דקות עד להשחמה. לשים לב שלא ישרף ולערבב בין לבין עם כף עץ.

לאחר סיום הקלייה, מצננים היטב. מוסיפים את השוקולד המריר, שבבי הפטל, החמוציות ושבבי הקוקוס ומערבבים.

שומרים בכלי אטום.

מוסיפים ליוגורט, חלב או שפשוט זוללים בכיף וללא רגשות אשם :)

תהנו...

הערות:

כמובן שאפשר להחליף את האגוזים והגרעינים באגוזים אחרים שאוהבים.

לשים לב שמשתמשים באגוזים, גרעינים ושומשום שאינם קלויים.


0 צפיות

 052-7278278

קמיליה קייטרינג וקונדיטורית בוטיק: